Περισσότερα από 50000 προϊόντα..

9/9

Ποιοι είμαστε


Η εταιρεία μας με την επωνυμία «GOLDENISTES ΑΠΟΣΟΤΟΛΙΔΗΣ Ε. ΡΟΥΥΣΣΕΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ» και με το διακριτικό τίτλο «GOLDENISTES» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Γαμβέτα 6, με Α.Φ.Μ.: 138060540 της Δ.Ο.Υ. Α' Αθηνών, τηλ. 2114109899, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@goldensites.gr επιδιώκει αξιοποιώντας την πείρα της στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες προβολής και προώθησης εταιριών, προϊόντων και υπηρεσιών, σύμφωνα τους όρους που περιγράφονται, τους οποίους ο χρήστης/ μέλος με την πρόσβαση, περιήγηση και την χρήση της ως άνω ιστοσελίδας αποδέχεται πλήρως και ανεπιφυλάκτως.

Λίγα λόγια για μας

H εταιρεία μας «GOLDENISTES» από το 2007 με έδρα την Αθήνα στην περιοχή της Αττικής ασχολείται εντατικά με την Κατασκευή Ιστοσελίδων αλλά και την Προώθηση ιστοσελίδων.

Στόχος μας με την ιστοσελίδα clevermall.gr είναι σας προσφέρουμε ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες με τον τρόπο αγορών μέσω click away, της νέας υπηρεσίας που λειτουργεί αυτή την εποχή στη χώρα με παραλαβή από το συνεργαζόμενο με εμάς φυσικό κατάστημα και πληρωμή κατά την παραλαβή (είτε με μετρητά είτε με κάρτα- POS).

Βοηθάμε την ελληνική κοινωνία μέσα σε αυτή την αρνητική οικονομική συγκυρία. Χάρη στις ισχυρές συνεργασίες έχουμε καταφέρει να σας προσφέρουμε διασύνδεση με πολλές εμπορικές επιχειρήσεις. To clevermall.gr είναι μια δωρεάν πλατφόρμα, με την οποία ο χρήστης δεν επιβαρύνεται οικονομικά με κάποιο τρόπο για τη χρήση της, ούτε χρησιμοποιείται για την πραγματοποίηση απευθείας αγοράς από τον πωλητή, απλώς διευκολύνει τον καταναλωτή και την επιχείρηση, να έρθουν σε επαφή μέσω αυτής. Αρκετά καταστήματα δεν έχουν επενδύσει σε ένα e-shop και αυτή τη στιγμή αισθάνονται ότι δεν μπορούν να πουλήσουν τα διαθέσιμα προϊόντα τους. Υπάρχουν όμως ακόμη λύσεις που μπορούν να γίνουν, με σωστή οργάνωση και μεθοδικότητα. Πρόκειται ουσιαστικά, για μία πλατφόρμα marketplace που δίνει την δυνατότητα σε ελληνικά καταστήματα να έρθουν σε επαφή με πολλούς επισκέπτες του ετησίως. Μέσα από αυτές τις συνεργασίες η προϊοντική γκάμα εμπλουτίζεται διαρκώς αναλόγως με τη ζήτηση και οι επισκέπτες ανακαλύπτουν νέα προϊόντα και νέες κατηγορίες.

Η συνεργαζόμενη επιχείρηση μπορεί είτε να προβάλει μέσω της απλά τα προϊόντα της είτε και να τα πουλάει ηλεκτρονικά. Η λήψη και παρακολούθηση των παραγγελιών προϋποθέτει απλά σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω εύχρηστης και απλής εφαρμογής ενώ κάθε παραγγελία αποστέλλεται επιπλέον και στο email της. Απευθύνεται σε όλες ανεξαιρέτως τις επιχειρήσεις:

  • Τόσο σε αυτές που δεν διαθέτουν δικό τους e-shop και τεχνογνωσία ηλεκτρονικού εμπορίου. 
  • Όσο και σε αυτές που διαθέτουν δικό τους διαδικτυακό κατάστημα και μπορούν εύκολα και με αυτόματο τρόπο να προβληθούν και να διαθέσουν τα προϊόντα τους και μέσα από την ηλεκτρονική αγορά (ένα σύγχρονο marketplace). 

Σκοπός της εταιρείας είναι να επιτευχθούν μακροχρόνιες συνεργασίες που θα φέρουν αμοιβαία οφέλη, διατηρώντας υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους καταναλωτές. Παράλληλα παρέχεται η δυνατότητα σε επιχειρηματίες με μικρά ή μεγάλα καταστήματα να προωθήσουν τις επιχειρήσεις και τα προϊόντα τους μέσω τoυ clevermall.gr στοχευμένα και συγκεντρωτικά. Με απώτερο σκοπό να δημιουργηθεί ένας τεράστιος κόσμος online επιλογών για τους πελάτες μας. Αναφορικά με τις επιχειρήσεις που διαθέτουν δικά τους e-shop, αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση. Λόγω των ειδικών συνθηκών lockdown που βιώνουμε, τα ηλεκτρονικά καταστήματα λειτούργησαν μετ’ εμποδίων καθώς δεν άντεξαν τον μεγάλο όγκο παραγγελιών και οι εταιρείες courier δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν επαρκώς. Ως εκ τούτου η πλατφόρμα δεν αποτελεί μία μηχανή σύγκρισης τιμών σε αντίθεση με τα υπάρχοντα διαδικτυακά marketplace.